Ajatuksia ja kertomuksia elämästä Pampula-hevosen ja pihakoira Kemppaisen
kanssa.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Länkkäri

Kokeilin ensimmäistä kertaa ratsastaa lännen kamoilla ja se oli tosi hauskaa. Pampulalle näillä varusteilla ratsastaminen ei ollut uutta. Sain lainaksi lännensatulan ja siihen kuuluvan huovan (maton näköinen) sekä suitset. Kuolain oli kankikuolaintyyppinen ja suitset menevät vain korvan taakse ja toisen korvan ympäri.
Kävimme sitten ratsastamassa ja vau mikä fiilis. Satulassa on tosi helppoa istua, ohjat pidin tosi hellästi (vain toisessa kädessä) ja Pampula liikkui rennosti. Ravasin myös ja se oli todella rentoa ja hyvää ravia. Jenni totesi, että hevonen liikkuu todella hyvin :) Pienillä sivuttais liikkeillä kädellä niin se kääntyy haluttuun suuntaan, oli ihan sellainen olo että nyt voisin lähteä preerialle ratsastamaan auringonlaskuun ;) Minuun iski kyllä länkkärikärpänen, joten voi olla että meilläkin on kohta omat kamat :D
Mutta rehellisesti sanottuna niin oli kyllä hienoa huomata miten hevonen liikkui rennosti ja pystyin istumaan rennosti ravissa. Se ei ole niin helppoa istua sen ravissa, se on melko pomputtava. Tästä pitää nyt ottaa oppia ja hakea samaa fiilistä istunnassa normivarusteilla. Meidän varusteet ovat kyllä hyvät ja sopivat (topattiin juuri molemmat satulat uudelleen) ja kyllä hevonen niissäkin liikkuu rennosti, mutta nyt pitäisi tämä tätiratsastaja rentoutua enemmän niin menisi yhdessä vielä paremmin.
Minusta on muuten tullut täti kun siskoni sai vauvan, eli olen nyt virallisesti tätiratsastaja ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti