Ajatuksia ja kertomuksia elämästä Pampula-hevosen ja pihakoira Kemppaisen
kanssa.

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pihan siivous pihakoiran kanssa

Ei se kyllä ole helppoa siivota pihaa pihakoiran kanssa....


Tallipäivän jälkeen Kemppaisella oli ihme kyllä vaikka kuinka paljon virtaa jäljellä, joten ajattelin että se voisi tulla mukaan pihatöihin.
Kun aloitin haravoimisen, niin se yritti ottaa koppia jokaista roskaa. No kun sain se hätysteltyä vähän kauemmas niin se keksi, että on hauska leikki kaivaa ne mun haravoidut kasat. Argh, just kun olin saanut yhden kohdan puhtaaksi, niin neiti Kemppainen oli kuin lehtipuhallin ja kaikki kasan lehdet yms. oli taas ympäriinsä.
Muutama murahdus, niin se rupesi tajuamaan, ettei se ollut leikin idea. No nyt se keräsi kävyt kasoista, mutta ajattelin että se on pienempi harmi, ja annoin sen leikkiä niillä.
Kun sitten vein kottikärryllä kasat kompostille, niin se oli jo viivana kompostin luona seuraamassa mihin kohtaan olin sitä tyhjentämässä (kottikärry pitää työntää lankkua pitkin ylös kehikon päälle, jotta sen saa tyhjennettyä). Se näytti ihan siltä kun Kemppainen olisi tarkastanut paikat ennenkuin aloitin, ja sitten se seurasi vierestä että onnistuukohan homma. Kun olin valmis, niin se laukkasi täysillä takaisin kasan luo ja istui sen viereen odottamaan. Kun olin valmis niin taas se laukkasi täysillä kompostille tarkastamaan tilannetta, jonka jälkeen se istahti viereen ja seurasi mun kottikärry-lankku-taitelua. No onneksi en kaatanut kärryjä vaan homma meni melkein kuin Strömsössä ;)
Huuh, vielä on paljon haravaoitavaa (meidän piha ei kyllä ole alkuunkaan mikään Strömsöpiha....), joten eiköhän Kemppainen tule huomennakin mukaan apulaiseksi. Pihan haravointi on itse asiassa aika hyvä koulutustilaisuus :) Samalla saa treenattua pihan rajat, myös kontakti ja keskittyminen kehittyy. Vaikka mikä menisi kadulla ohi niin Kemppainen keskittyy täysillä pihan "siivoamiseen" ;)

PS. Kemppainen on nyt syönyt antibioottikuurin loppuun. Se söi hyvin lääkkeen kun se oli piilotettu makkarapalaan. Aina kun avasin pahvisen lääkepakkauksen se tuli heti viereen istumaan (vaikka Kemppainen oli jossain tosi kaukana, niin se tuli vauhdilla paikalle). Testasin äsken toisella pakkauksella ja heti se oli paikalla. Pitäisiköhän aina pitää mukana pahvirasian, niin luoksetulo toimisi heti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti