Ajatuksia ja kertomuksia elämästä Pampula-hevosen ja pihakoira Kemppaisen
kanssa.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Surkeiden sattumusten sarja

Kynsienleikkuu ei ole aina helppoa Kemppaisen kanssa (olin jo saanut homman toimimaan kun kerran leikkaisin yhden liian lyhyeksi ja sen jälkeen se on ollut hieman epäilevä kun otan leikkurit esille). Maanantaina ryhdyin taas hommiin ja takajalat meni ihan ongelmitta, mutta etujalat olikin sitten hankalampi juttu. Hetken rimpuilun jälkeen sain sitten vihdoinkin homman toimimaan ja kaikki kynnet leikattua. Hitto vieköön enkö taas onnistunut leikkaamaan liian lyhyeksi yhden kynnen (tosin Kemppainen ei kyllä reagoinut siihen ollenkaan vaan huomasin vasta kun lattialla oli veripisaroita). Illalla se alkoi uudestaan vuotamaan (olikohan se osunut johonkin...) ja Lina laittoi sille siteen jalkaan. Lina on jo kehittynyt ammattilaiseksi tässä asiassa hoitaessaan Pampulan jalkaa :) Kemppainen ei kyllä kauheasti alussa tykännyt siteesta mutta loppuillasta se ei enää välittänyt siitä ollenkaan.


"Anna mun kaikki kestää"
Palloleikki sujuu vaikka onkin tassu paketissa
Eilen tullessani kotiin, ei tullut koiraa vastaan. Etsimme sitä tyttäreni kanssa ja olimme jo siinä luulossa että se on karannut. Menin yläkertaan ja siellä se istui ihan onnettomana nojatuolissa ja kuola valui. Nostin sen lattialle ja se ei oikein halunnut liikkua ja lisää kuolaa vaan valui. Soitimme heti päivystykseen ja saimme onneksi ajan saman tien vastaanotolle. Täytyy myöntää että olin kyllä tosi huolissani automatkalla ja oli pakko vähän väliin tarkistaa että se hengitti :(
Päivystävä ell oli Sipoossa ja kun saavuimme parkkipaikalle niin eiköhän Kemppainen sitten oksentanut autoon (olin sitä paitsi kääntänyt sen juuri niinpäin että se oksensi suoraan penkkien väliin) ;)
Kemppainen sai rauhoittavaa ja ell tutki sitä ja totesi että sillä on nielurisatulehdus. Hän putsasi nielurisat, antoi antibioottikuurin ja kipulääkettä. Kemppainen oli koko illan ihan veto pois ja jopa pissasi alleen :( Se nukkui meidän välissä ja täytyy myöntää etten itse nukkunut kovinkaan hyvin kun piti tarkistaa vähän välin, että sillä on kaikki hyvin. Aamuyöstä se nousi ylös ja käveli ihan reippaasti takaovelle ja meni pihalle pissalle.
Onneksi lääkkeet auttoi nopeasti. Tänään oli jo ihan eri meininki kun tulin kotiin, oli iloinen häntää heiluttava kaveri vastassa, eikä haitannut yhtään että se haukkui :D

Nyt voi jo tanssia ;)
Loppukevennykseksi vielä Kemppaisen nimestä:
Monet ovat muuten kommentoineet meidän koiran nimenvalintaa ja saamme varmaan ihmetystä aikaiseksi naapurustossa. Kemppainen pysyy hyvin pihalla mutta joskus se saattaa lähteä seikkailemaan. Yhtenä perjantai-iltana se näki jotain pihamme viereisessä puistossa ja lähti loikkimaan. Minä huusin sitten melko kovaa että "Nyt Kemppainen h*%#{%^* heti kotiin sieltä. Et lähde mihinkään. " Varmaan naapurit ihmettelivät että onpa rouva tomera kun äijä yrittää lähtee ulos viikonlopun viettoon :D
PS Lisää nimestä Mistä kaikki alkoi... -sivulta


 

6 kommenttia:

 1. Onpas teitä koeteltu!! Onneksi kaikki on taas hyvin ja Kemppainen piristymään päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä oli aikamoinen startti viikolle, mutta onneksi toipuminen alkoi nopeasti. Kyllä me kaikki oltiin aika järkyttyneitä kun Kemppainen ei reagoinut mihinkään, onneksi ei kestänyt kun sen yhden illan. Eilen illalla se leikki ihan kun yleensä :)

   Poista
 2. Tsemppirapsutus Kemppaiselle, onneksi on suunta parempaan päin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Kemppaiselle! Kylläpä nyt on koirilla tauteja, joita ennen oli vain ihmisillä; Kesselle nielutulehdus ja Kemppaisella nielurisatulehdus. Kemppainen on niin mainio nimi! Myös ystäväni Kemppaisen mielestä, jolle tietysti kerroin nimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu en kyllä edes tiennyt että koiralla voi olla nielurisatulehdus, joka päivä oppii uutta :) Hihi kiva että toinen Kemppainenkin tykkäsi nimestä ;)

   Poista